8 måder at ændre dit hår på

Håret indrammer ansigtet, så det er ikke bare håret man ændrer, men også hvordan man ser dit ansigt. Det er en af de letteste måder man kan ændre sit look på, og det kan være både diskret eller drastisk. Jeg har selv prøvet en del forskelligt (surpriiise! - og ja, jeg ved godt at noget er bedre end andet). Forresten er billedkvaliteten ikke fantastisk, da mange af dem er webcambilleder eller gamle mobilbilleder. Men ikke desto mindre - here you go.

1 | At ændre skilningen. Det kan være fra siden til midten (eller omvendt), men også bare fra den ene side til den anden side - det er en af de hurtigste og simpleste måder at ændre noget i dit look på!

2 | At sætte håret anderledes. I stil med at ændre skilningen, kan det at sætte håret anderledes også gøre underværker. Har du altid dit hår i en knold, så prøv at tage det ned en dag. Tjek google og youtube for lette, anderledes opsætninger, og måske får du dig en ny go-to style!

3 | At ændre teksturen. Er dit hår altid glat, så prøv at krølle det! Omvendt, har du naturlige krøller, så prøv at glatte det engang imellem. Bare det at vide, at du fra dag til dag kan ændre teksturen og dermed dit udseende, er skønt! Prøv dig frem, og se hvad der klæder dig.

4 | At tilføje accessories. Prøv at bruge huer, hatte, tørklæder, pandebånd, scrunchies, perler og snore - alt er muligt, og det er noget af det, jeg synes der er sjovest at lege med! Det kan ændres meget, meget hurtigt, og kan gøre en stor forskel!

5 | At fake en ny frisure. Du kan fx lave en faux bob eller faux bangs (tjek youtube for hvordan). På den måde får du prøvet noget nyt af, uden at det behøver at være en stor beslutning. Måske skaber det modet til at gøre det permanent?

6 | At klippe håret. Det kan være spiserne, du kan få etager, få pandehår, eller klippe det kort? Spørg eventuelt din frisør om råd til, hvad der vil klæde dig. Selvom det går hurtigere og koster mindre at klippe håret selv, er det ikke altid en god idé (jeg ved, hvad jeg taler om).

7 | At fake en farve. Du kan faktisk godt farve håret, uden at gøre der permanent, og endda i spændende farver! Jeg har selv nogle kridt til at ligge herhjemme i smukke farver - alt fra grøn og blå til rød og pink - som du kan farve dit hår med, og som går ud efter et par hårvaske. 

8 | At farve håret. Nu da vi er ved frisøren, så prøv en ny farve. Det kan være alt fra at ændre tonen fra varm til kold, til at gå et par toner mørkere eller lysere - eller helt at ændre farven! Igen kan det være en god idé at spørge frisøren om hjælp først, og lade være med at farve håret meget spændende farver derhjemme. Bare et tip!