Event | Iconic Secondhand

I lørdags var jeg til et event på Godsbanen i Århus. Det blev holdt af Iconic Secondhand, som er et ret nyt tiltag. Iconic Secondhand er en webshop, hvor man kan købe modebloggeres tøj secondhand. De store bloggere har tit fantastiske items, og ofte ser man noget, man godt kunne have lyst til selv. Mange af deres items er ofte lækre mærker, og det ville da ikke være helt dårligt at få de gode sager til en rigtig god pris, vel?
I ved sikkert allerede at jeg elsker genbrug, loppemarkeder, og så videre, så derfor er jeg også helt vildt med idéen! I stedet for at søge rundt på bloggerenes Tictails, bliver det samlet på én hjemmeside, og så kan man bare tjekke sine yndlingsbloggere.

Pt. er bloggerne på Iconic Secondhand Stonemuse, Pagik, Rikke Krøger og Clamour4Glamour. De havde en del af deres tøj til at hænge i en pop-up shop til eventet, hvor det var muligt at købe noget. Derudover var der et modeshow, hvor man fik set flere items i brug, hvilket var super lækkert! Jeg fik desværre ikke købt noget til eventet - bloggerne, som er en del af Iconic Secondhand lige nu, er nogle små damer! Dog er der også masser af accessories, som selvfølgeligt passer alle. 
I kan tjekke Iconic Secondhands hjemmeside og shop her!