Efterårsmorgenmad | Havregrød med æble og kanel

 



I dag tænkte jeg, at jeg ville vise jer, hvad jeg spiser til morgenmad om efteråret - mest fordi det er så pokkers lækkert! Grød og suppe er ægte efterårsmad, kender I det? Det er ligesom at koldskål er sommermad. Anyways, den varme grød er bare fantastisk at vågne op til!
Grøden tager maks ti minutter at lave, hvilket jo ikke er dårligt.

Du skal bruge:
1 dl. havregryn
2 dl. vand
Et æble
En banan
Kanel til topping

Vandet og havregrynene hældes i en gryde, og sættes på middel varme (evt. lidt højere). Husk at røre rundt i grøden, så det ikke brænder på. Imens det begynder at simre, skæres æblet i små stykker, det samme gør bananen. Jeg bruger banan som "sødemiddel" i stedet for sukker + det giver lidt mere fylde. Frugten tilsættes grøden - lad det herefter simre lidt mere.
Hæld grøden i en skål, og top med kanel. Done!
Der bliver til en god stor portion, men morgenmaden er også dagens vigtigste måltid. Right?
Enjoy!